Blog

Uniós színvonalú fejlesztés a Kaona Kft-nél

GOP-2.1.1-12/B-2013-0721

15 | 04 | 24.

SAJTÓKÖZLEMÉNY
A KAONA KFT. 2013 ÉVBEN 82,06 MILLIÓ FORINT TÁMOGATÁST NYERT AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV KERETÉBEN.

A FEJLESZTÉS TÁRGYA A „UNIÓS SZÍNVONALÚ FEJLESZTÉS A KAONA KFT-NÉL”.
A projekt keretében egy baba orrszívó berendezés került kifejlesztésre és ipari körülményeinek megteremtésére, ami által a vállalkozás nyugat európai export tevékenységének erősödését várjuk.

A projekt megvalósításában 82,06 millió forint támogatásban részesült vállalkozásunk termelő és kiszolgáló eszközök beszerzéséhez.

Cégünk megbízást kapott egy baba orrszívó berendezés és tisztító kifejlesztésére és gyártására.
Vállaltunk kibővíti termék és vevő körét, amely által az Electroluxtól való függőségünk konszolidálható és eredményességünk is növelhető, miközben a termékek hazai és koncentráltan nyugat-európai piacokra kerülve export körünket bővíti.
A vásárlók számára új tartalommal töltöttük meg a megemelt teljesítményű alapfunkciókat. A játékos formavilágba bújtatott magas teljesítményű levegőszállítás, USB töltés, és hordozható kivitel komoly innovatív értékkel jelennek meg, és jó értékesítési lehetőséget nyújtanak.
A fejlesztés során a termékbővítési projektünkhöz vásároltuk meg az Uniós színvonalú eszközöket.
Az alábbi a projekt keretében beszerzett gépek az orrszívó berendezés műanyag alkatrészeinek előállítására szolgálnak: 1 db  típusú központi műanyag termék daráló; 5 db Műanyag granulátum szárító; 5 db Alapanyag felhordó; 5 db Mesterkeverék adagoló; 5 db típusú angusz daráló; 11 db Temperáló (vizes) berendezés; 1 db Szárazlevegő szárító + tartály; 3 db ENGEL fröccsöntő gép.
A beszerzett 1 db bálázógép a beszerzett alkatrészek csomagoló anyagainak tömörítését végzi; az 1 db csavarkompresszor a gyártási sorba beállított gépek működéséhez szükséges sűrített levegőt biztosítja; a 2 db termék kiszedő robot gyártó cella az elkészült fröccsöntött alkatrészeket emeli ki a fröccsöntő gépből.
Az alapanyagok megfelelő gyártási helyre szállítását, és a félkész ill. a késztermékek gyártó területen való logisztikáját az alábbi eszközök biztosítják:1 db elektromos toló oszlopos targonca; 2 db akkumulátor; 1 db Cserepad; 1 db Akkumulátor töltő; 2 db gyalogkíséretű elektromos raklapemelő targonca; 2 db Akkumulátor.

További információ kérhető:
Purgel Csaba, sajtóreferens
Elérhetőség (+ 20 9 424 808, info@kaona.hu)