Szolgáltatásaink

22 darab 20-500 tonna záróerejű fröccsöntő géppel rendelkezünk, így széles skálán tudjuk kielégíteni vevőink igényeit. Jó kapcsolatot ápolunk szerszámtervező és szerszámgyártó cégekkel is, így partnereink egyedi igényeit is kitudjuk elégíteni, a szerszámok tervezésében illetve legyártásában is segítséget tudunk nyújtani számukra. A szerszámok karbantartását szakembereink helyben, jól felszerelt karbantartó műhelyben végzik. Alapanyag beszállítóinkon keresztül a gyártáshoz szükséges minden nemű alapanyag beszerzését is vállalni tudjuk.

Műanyag fröccsöntés

Gépparkunkkal hőre lágyuló PP,ABS,TPE,PC,TPU,PA,PS,SAN,PC-ABS,POM,PMMA műanyagokból, valamint ezek üvegszállal töltött változatából gyártunk termékeket.

Tovább


Műanyag fröccsöntés gázbefúvással (air moulding)

Ez a technológia lehetővé teszi üreges műanyagok előállítását, ami által nagyobb szilárdságú és nagyobb teherbírású termékek állíthatók elő, jelentős anyag- és gépidőmegtakarítással.

Tovább


Két és három komponensű műanyagok fröccsöntése

Gépeink közül jelenleg három alkalmas két komponensű műanyag alkatrészek gyártására. Ezen technológiai eljárás alkalmával, különböző fajtájú és színű műanyag alapanyagokat fröccsöntünk össze egy szerszámfészekben, egyazon gyártási ciklus alatt.

Tovább


IMD (In-Mould Decoration) technológia

Az IMD transzfer fóliát használ, hogy a fröccsöntési folyamat során komplex 3D-s alakzatokat funkció és formaterveit valósítsa meg. IMD világszerte lenyűgözi a tervezőket és az  IMD vált a műanyag dekoráció egyik legfontosabb módszerévé kiváltva a hagyományos módszereket, mint például a festés, a szitanyomás és tamponnyomás. Az IMD ma már széles körben ismert, mint az egyetlen olyan módszer, amely megfelel a tervezők magas szintű szépség iránti igényének. Társaságunk Nissha fóliákat (és eszközök, szerzszámokat) használ, hogy  fenntartható, magas minőségű végterméket állítson elő.

Read more


Ultrahangos és tükörlapos hegesztés

A hőre lágyuló műanyagok hegesztése során a rezgési energia elnyelése, illetve annak a másik darabtól való visszaverődése, valamint a fellépő súrlódási hő miatt a kötési hely környéke felmelegszik, és igen rövid idő alatt létrejön az oldhatatlan kötés. Ezen technológiák lehetővé teszik műanyagalkatrészek precíziós és nagy szilárdságú összeerősítését, hegesztését a fröccsöntést követően.

Tovább


Tampon nyomás, prégelés

A tamponnyomó gépekkel lehetőség nyílik jelöléseket, ábrákat, dekorációt felvinni nem sík felületekre is, mégpedig úgy, hogy a legkülönfélébb alapanyagokon minőségromlás nélkül jelenjenek meg az ábrák a közvetlen festékátadásnak köszönhetően. E két eljárás segítségével szinte bármilyen logo, szimbólum, felirat elhelyezhető a műanyag alkatrészek felületén.

Tovább


Komplett termékgyártás és szerelés

Gyártócsarnokunkban kialakított összeszerelő sorok alkalmassá tesznek bennünket bonyolultabb, több alkatrészből álló komplett termékek teljes körű összeszerelésére, illetve ezek igény szerinti csomagolására. E szolgáltatásunk kiterjed a külső beszerzésből származó alkatrészek beépítésére is.

Tovább