Minőségellenőrzés

A Kaona Kft. a megrendelői által meghatározott követelmények mind teljesebb szintű kielégítése érdekében ISO 9001 minőségirányítási rendszert alakított ki és vezetett be. A minőségirányítási rendszer követelményei a megrendelői elégedettség biztosítását célozzák azáltal, hogy kielégítik a megrendelők elvárásait a rendszer alkalmazása, folyamatos javítása és az eltérések megelőzése révén. A minőségirányítási rendszer a folyamatos fejlesztés alapelvére épül, melynek elvét és alkalmazását valamennyi munkatársunktól elvárjuk és megköveteljük.

A termelő rendszerünkben létrehoztuk az alaktrészek bemintázásának folyamatát amelynek keretében – igény szerint – PPAP jegyzőkönyvet állítunk ki a mintáról. Gyárunkban rendszeresen végzünk új fröccsöntött és szerelt termék konstrukciók próbagyártását, valamint a vevőinkkel közösen végezzük el az új alkatrészek végső fejlesztési lépéseit, termelőrendszerbe illesztését.


A gyártás folyamán az előállított alkatrészeket a minőségellenőr team folyamatosan ellenőrzi, a termék méreteket SPC jegyzőkönyvben rögzítjük. Az esetlegesen előfordult hibákra javító/megelőző intézkedéseket hozunk amelyeket 8D riportban rögzítünk. A gyártórendszerünket igyekszünk a LEAN elvek mentén folyamatosan újítani, javítani amelynek keretében az ELECTROLUX által működtetett EMS rendszert is bevezetjük, aminek eredményeként a folyamataink stabilabbá és gyorsabbá válnak.